Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. november 11., péntek

Ritus szerencsére már jobban van, már csak egy kicsit köhög. Étvágya még nem a régi, de már ígéretes. Remélem egy időre most egészséges lesz.

Két hete mikor Ritus történetét felvették a "Vendég a háznál" műsorba, a riporter nőnek annyira megtetszettek a lányok, hogy azt mondta, hogy visszajön egyszer TV-vel is. Szeretnének a TV-ben is egy hasonló műsort. Ma jöttek felvenni a gyerekeket.

Ilyen fegyelmezetten soha nem ültek még együtt.  :-)








Nem tudom mit alkottak, remélem azért ügyesek voltak. 


 Ritus almát eszeget 

3 megjegyzés:

  1. Mikor lehet látni / hallani Titeket? Tévénk nincs, de majd interneten letöltjük a műsort, ha tudom, melyikben szerepeltek. :)

    Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Ez még egy nem létező műsor.Nem lehet tudni, lesz -e egyáltalán, vagy mikor lesz. Lehet hogy benne sem lesznek, de mindenképpen megírom, ha tudok valamit

    VálaszTörlés
  3. A Vendég a háznál melyik adásában lehet majd hallani rólatok?
    Judit

    VálaszTörlés