Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. február 26., vasárnap

Utolsó farsangi szösszenet, a kis kalóz lány: Csütörtökön voltunk az utolsó Dévény tornán.!!!!! :-)  Óriási mérföldkőnek érzem ezt is, hogy már erre sincs szüksége, annyira ügyes.  ÉLJEN!!!!!
Mindenkit lenyűgöz azzal hogy mi mindent tud már. 
Elkezdett 2-3 szavas mondatokban beszélni.
 "apa gyeje ide",
 Ita obába  (Rita szobába bemegy),
 Baba tente, ....és még sorolhatnám.
Énekeket, és mondókákat is kezdi mondogatni :
kika kika keke ki  :-)  (csiga biga)
itta ene zsupp. zsúúpp  ( a hinta palinta és a zsipp zsuppnak keveréke)

 Nagyon vicces, hogy a nagylányok nevét még nagyon sokszor keveri. Elkövettem azt a hibát, hogy nagyon sokszor hívtam, hívom őket csak így hogy: lányok. És Rita is legtöbbször csak így hívja őket. Ányo haggyá ( lányok hagyjál!!!)   :-)Idei nagyböjti jósággyűjtő koszorúnk. Remélem pár hét múlva már tele lesz jóság virágokkal. Már elkezdték gyűjteni a gyerekek...-)

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok nektek, főleg Ritusnak!Nagyon szépen beszél, a két éves Félixem most kezd szavakat mondani!

    VálaszTörlés
  2. Olyan csodálatos a történetetek, a hitetek, az erőtök, a megvalósításaitok! CSak gratulálni tudok és veletek együtt örvendek!

    VálaszTörlés