Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. május 14., szombat

Tegnap Ritus még nem igazás értette a madzag húzogatás lényegét, mára rájött az ízére...


Pár napja tette ki először a lábát térdelés támaszba. Most már ügyesen kinyomja magát.. Persze még bőven van mit erősödni, ügyesedni:


Mama szülinapi köszöntés :

Ritus délelőtt nagyon fáradt volt, éjszaka alig aludt, így délelőtt le kellett fektetnem. A hivatalos délutáni pihenőt végig játszotta, mire megjöttek mamáék, teljesen kipurcant. Nem tudott magával mit kezdeni, csak nyargalászott, semmi nem kötötte le:


A kapott játék  sem hozta lázba, pedig nekem nagyon tetszik: (igazi csendes Óbudaváras játék...:-)  Csak kicsit zörög a méhecske szárnya   :-)


 Apa ölében is kb 1 percet volt képes megülni, majd nyargalt tovább...



Inkább a gatyámon lévő dísz cipzárral játszott:



Bezzeg a nagyok. Olyan mesét rittyentettek össze, hogy öröm volt hallgatni:

1 megjegyzés:

  1. Hopp, itt még szerepel szülinapi köszöntés, akkor még talán beférünk...

    Drága Kis Ritus!

    Szavakat nemigen találunk arra, hogy megformáljuk, milyen nagyon örülünk Neked, milyen sokat tanultunk/tanulunk Tőled, családodtól, ezért Weöres Sándor bácsi soraival - akitől Anya már biztos két kötetnyi verset megtanított neked - szeretnénk elmondani, mit jelentesz nekünk.

    "Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:
    Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

    Vezess minket tovább!

    Rajongással,
    r&m

    VálaszTörlés