Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. február 14., kedd


Nagyon ügyesen válogat szép 2 különböző színt. Eleinte nem tudta mit kell figyelni, de pár napja rájött.

Annyira ügyes!!
-Oda, és Ó,jajj!! Nagyon cuki!!!



Tegnap esti mese után Kinga kiakadt, hogy valaki elvitte  a papucsát, ő ott hagyta a dívány előtt, ahol ült. Hát mondtam, hogy van egy Pumukli húgocskája, biztos ő volt. A témát lezártuk , a papucs előkerült Beni szobájából.
Fél órával később Ritus már ágyban volt, vittem neki be a tejecskéjét. Mikor akarom neki beadni a cumist, azt mondja: vováva, inga, papup----Szobába, Kinga, papucs!  ??????  Alig akartam hinni a fülemnek!!!Bár még mondatokat nem tud összerakni, de elmeséli egyes szavakkal is, milyen huncutságot csinált.   :-)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes, és aranyos. :) Sok erőt merítek az írásaidból. Köszönöm, hogy másokkal is megosztod a Veletek történt csodát!

    VálaszTörlés