Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. április 15., vasárnap

Este jó, este jó, este mégis jó...
Drágaságaim!!!


 A tyúkketrec még tyúkok nélkül Kiscsirkével...


Egyszerre 2 projektben vagyunk, voltunk benne. Kedden elkezdtek a kertben és a beállóban egy-egy részt lekövezni. Minden ami ezzel jár, kő,sóderhalom, kitermelt földhalom, kosz, zaj, szépen gondozott füvecském pusztulása..:-(
Gyerekek "segítenek" apának a föld elhordásában. Bár ez a talicskamegtöltési technika nem a leghatékonyabb, de irtóra élvezték a nagy homokozót .

 Rita is talicskázik

A másik projekt a tyúkól építés. Pár hete elhatároztuk, hogy tartani fogunk pár tyúkot. Elkezdett készülni az ól a régi lakásból megmaradt dobogó alapanyagából. Aztán csütörtökön hirtelen vettünk 4 ócsai ócsó kitojt rusnya tyúkot (gyorsan kellett megvenni, mert vitték őket mint a cukrot...). Tényleg nagyon rusnyák, alig van tolluk, kapirgálni sem tudtak. Mostanra már egész jól összeszedték magukat, vidáman kapirgálnak, csipegetnek. 

A tyúkól még nincs teljesen kész,
de már elkezdtem kialakítani a tetején egy kis konyhakertet.
 

Már tojtak 5 tojást!! Szép nagyokat. :-) Nagyon lelkesek a gyerekek. Meg is számozták őket. Óránként rohannak az ólhoz megnézni, hogy tojtak-e már azok a rusnyaságok.3 nap alatt 5 tojás...Még várnom kell pár napot, hogy valami tojásos dolgot főzzek, süssek...Reméljük lesz jobb is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése