Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. június 1., péntek

Ritusnál  már több hónapja szenvedünk a pöttyökkel. Néha előjönnek a törzsén, vakarózik szegény, kenegetjük, kap aeriust, hogy tudjon aludni, aztán jobb lesz, majd pár nap múlva kezdődik újra.
Megelégelve a tüneti kezelést, megpróbálunk rájönni , mire is lehet érzékeny.  Először tejmentes napokat próbálok bevezetni nála. Mivel "tejekével" alszik el, és éjszaka is minimum egyszer halljuk a következő felszólítást, vagy inkább követelést, hogy:  "apa (vagy anya, éppen amilyen kedve van) hozzon tejekét" , valami alternatív megoldást kellett keresnem a tehén tej helyett. Vettem egy rizstejet, amit szerencsére megivott. Ezen felbuzdulva, és persze a csillagászati árát is figyelembe véve, megpróbáltam itthon is csinálni rizstejet. Sikerült!!! és issza!!! Nem is olyan borzasztó ízű. Pár nap múlva nyilatkozom a pöttyeiről is.

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok a rizstej-akcióhoz! Remek és szerencsés ötlet volt!
    Kati mama

    VálaszTörlés