Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2013. január 2., szerda

Karácsonyi szünetben az egész család szép sorjában lebetegedett. (csak Kinga maradt ki) Kezdte Ritus karácsony előtt, (olyan "szépen" köhögött, mint az Annipannis videón)  majd én (bár szökőévente vagyok beteg)  pont a legnagyobb karácsonyi hajrában. Beni karácsonykor volt végig lázas .  Ő volt a legbetegebb, pont az alatt az öt nap alatt volt nagyon magas  láza, míg csak ügyeletre tudtuk volna elvinni. Mire elvittem, már meggyógyult.
 Majd karácsony után Ati és Grétike folytatta a sort. 
Egész szünetben ezáltal itthon voltunk, ami nem is volt baj, mert végre együtt voltunk, Ati szabin volt, nagyokat társasoztunk, kiraktuk a Mátyás templom 3D-s puzzlejét, kártyáztunk, játszottunk. 

Pillanatképek a téli szünetből:

Mennyből az angyal:




Kiskórusos Betlehem

 Mamáéknál karácsony



Beteg legényke.



Nagy munkában


Miután kitettük a Mátyás templom, és Halász bástya kicsinyített mását, betegség utáni első sétának megcéloztuk az igazi Mátyás templomot. Nagyon élvezték így végig nézni az eredetit.
Kaptunk egy Eiffel tornyot is ...:-)  Ki is raktuk..Az eredetivel sajnos még várni kell..:-)













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése