Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2013. január 16., szerda

Megint utol kell érni magam. A blogra most nem nagyon jutott időm, a honlapomon dolgoztam, amit ajánlok figyelmetekbe:

Szabadidőmben ezzel foglalkozom:
:-)

Kicsit megkésve, de Mikulást homokszórtunk. Nagyon élvezték, én is a porszívózást :-)
 



Kicsi hóból (ami nem tapadt) kicsi hóbaba, aki ül a hóban, és hóómokozik.
Azóta sajnos már Beni összetaposta a lábát, Rita kiszedte a szemeit, és egyébként az egész elolvadt ...-)



Szombaton Grétit meghívták egy szülinapi buliba a Kackacba.  Gondoltunk egyet, kirúgunk a hámból, és befizettük a többieket is. (egy hónapig koplalunk...:-)  )
Nagyon tetszett nekem is a "dühöngő" része. Sokkal jobbnak találtam, mint a Kölyökparkét, ahova tavaly jártunk  Benivel kicsit erősödni (szerencsére ott szerdánként fél áron lehetett menni, és negyedóra díj volt, nem kellett napijegyet venni)

Grétike kosarazik


 Ritus is  :-)







 Ami nem tetszett, az a játékterem rész. Kérdésem, hogy miért kell a gyerekeket "rászoktatni" (gondolom sokan vannak akik rendszeresen járnak oda) hogy játékgépeket használjanak? Ráadásul sokkal vonzóbb az a sok villogó masina,  mint a rohangálós rész, úgy kellett őket a játékgépek mellől kiimádkozni, hogy mászókázzanak, csúszdázzanak stb.



Benike nagyon bátor lett. Még azon a csúszdán is lecsúszott, ahol a Kinga alig mert.  Kb tavaly ilyenkor kezdtünk járni a Kölyökparkba vele rendszeresen. Akkor ügyetlenül mászott, nem tudott kúszni, alig mert valamit is csinálni. Most meg (ha sikerült a játékgépek elől elcsalni) nagyon élvezte az "őrjöngést" rohangálást, mászást, csúszást.




Gyerekszáj:

Beni és Rita vitatkozik azon hogy hogyan kell kiejteni a Gréti nevét.
Rita: Géti
Beni: nem úgy kell azt mondani. Mond úgy hogy Gléti.
.
.
.
Ezen még hosszasan elvitatkoztak.  :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése