Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2013. február 26., kedd

Ritusnak is sikerült benyelnie valamit. Tegnap még csak Gréti volt beteg, reggel villámintézkedéseket kellett tenni, hogy ki tud vigyázni rá 2-3 órát, míg én zenebölcsizek. (köszi Peti)
1 zenebölcsis óra után nővérem elvitte Ritát, és Annát a MÜPÁ-ba babakoncertre. Zenebölcsiben és a babakoncerten is teljesen jól volt Ritus, hazafelé elaludt Anna mellett az autóban , amit furcsáltam, mert sose szokott, főleg ha mellette az unokatestvére szóval tartja, és szórakoztatja. Mire hazaértek, tisztára ki volt ütve. Mint egy rongybaba, nem volt semmi ereje, 2x hányt, majd a kocsiba mikor a Kingáért mentünk (sűrűn fohászkodtam, hogy a kocsit ne hánnya össze) elaludt, és sikerült itthon áttennem az ágyába. 3 órát aludt, és egész jókedvűen ébredt.
Éjszaka szépen aludt, de ma elkezdett ugatni....De nem szeretetem, amikor köhög.... :-(
Szóval most a 2 szőke itthon ápolódik, tüsszög, köhög....Vígan vagyunk...:-)1 megjegyzés: