Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2015. április 28., kedd

Fogadjátok szeretettel:8 megjegyzés:

 1. Nagyon boldog szülinapot Ritának:) Jól megnőtt a legutóbbi bejegyzés óta.

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok! Mit lehet mondani erre a gyönyörű kisgyerekre? Isten éltesse, ahogy eddig is! Farkas Tünde

  VálaszTörlés
 3. Isten éltessen sokáig Rituska!

  VálaszTörlés
 4. Annyira vártam már ezt a videót! Egy újságban olvastam a családról ami után megkerestem a blogot és végigolvastam. Talán tényleg történnek néha csodák. boldog szülinapot Ritának és jó egészséget az egész családnak! :)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörűszép Kislány! Isten éltesse sokáig, boldogan, egészségben. Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet erre a blogra amikor a harmadik gyermekünket vártuk. Mindenfélét mondtak az orvosok a kicsi magzatunkról.....Ez 2012-ben történt. Végigbőgtem a blog olvasását és a végére már tudtam a mi kislányunkat is csakis Ritának nevezhetjük el!!!

  VálaszTörlés
 6. Utólag is boldog születésnapot a nagy csajszinak !
  Mi is hasonló helyzetbe kerültünk az első babànkkal mint ti. Két hetes de már megkapta a shuntjet,lassan haza is engednek. Annyira jó olvasni a blogodat,ez adja az erőt és a hitet hogy a kislányom is rendben lesz. Ha lehetne szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Annyi kérdésem van,és tudom,hogy te rengetegre tudnál adni választ.
  Kaphatnék esetleg egy elérhetőséget?

  Ui.: Mondd meg Ritusnak,hogy köszönöm hogy van nektek ! :)

  VálaszTörlés