Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2017. augusztus 16., szerda

Most hogy változás állt be az életünkben, (kaptunk egy labradoodle kölyköt, aki Ritus epilepsziajelző kutyája lesz) úgy döntöttem, hogy újra megpróbálom vezetni a blogot. Ritus és Perec közös élményeiről, közös életükről. Perecet 2 napja kaptuk a KEA-n  keresztül Mályi Editék felajánlásában. Nagyon köszönjük a nagylelkű felajánlást, és KEA-nak a kutya kiképzését.
Pár kép az átadásról:

A kutyus kiképzője Ernyei-Balogh Júlia lesz, aki már 2 kutyát kiképzett a KEA szárnyai alatt.





Hogy miért is kell Ritusnak kutyus? Sajnos az éjszakai rohamai mindig sugár hányással indulnak, és így kicsit aggódunk. Mióta kiderül Ritus epilepsziája, csak nagyon felületesen alszunk Attilával, hogy meghalljuk ha baj van.
Minden reményünk Perecben van, hogy ő majd képes lesz jelezni nekünk, és végre kicsit nyugodtabban alhatunk. és Ritus is biztonságban lesz.

2 napja van nálunk a kutyus, és már nagyon megszerettük. Nagyon jó kutyus. Első éjszaka 2x ébredt, ma egyszer sem sírdogált, csak 6-kor már olyan hangosan rágcsálta a plüss kacsáját a boxban, hogy kiengedtem :-)

Ritus nagy lelkesedéssel vetette bele magát a "nevelgetésbe" Juli segítségével.


Még nagyon új nekünk ez a műfaj, tanulgatjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése