Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. július 25., hétfő




Péliföldszentkereszten a kórustáborban töltöttük az elmúlt pár napot. Nagyon féltem az éjszakáktól, mert 1 szobában még nem aludtunk mind a 6-an, de sikerült egy olyan kis kuckót csinálni Ritusnak, hogy egész jól elaludt esténként. Az éjszakákról már ne beszéljünk, mert Ritus extra nyűgös, és "sokszorkelő" volt. Hogy ez a vacak időnek, az idegen környezetnek, vagy egy újabb fogacskának köszönhető, nem tudom. Elképesztően kimerültünk ez alatt a pár nap alatt. Este nem feküdtünk le túl korán (mert ugye társasági életet is kell élni valamikor..:-) ) mikor meg 1-2 körül beszédültünk az ágyba, Rituci ébredt, és szórakozásra vágyott...Utolsó este 1kor úgy gondolta, hogy ő most nem akar tovább aludni. Virgoncan felugrott az ágyából, és elkezdett mókázni.10 perc sikertelen próbálkozás után kivittem "borozgatni" őt is...Hihetetlen cuki volt, ahogy ott ficánkolt, kacarászott a felnőttek között. Remekül érezte magát. Szerencsére azért 20 perc után a fáradság győzött és vissza tudtam fektetni.

A tábor egyébként nagyon jól sikerült, a szervezők igazán kitettek magukért. Köszönjük!!!!Mi is és a gyerekek is remekül éreztük magunkat. Egy -két kép a hétről (hugicám csinált egy csomó képet, remélem hamarosan megkaparintom tőle, akkor majd kicsit kiegészítem a képes élménybeszámolót is.)

Levente Péter és Döbrentey Ildikó látogattak el hozzánk:

Kacagó koncert:

Feszült figyelem: 

Beni is csocsózott ... :-)


Lovaskocsikázás, a száguldó lovak:

Miután szombaton a gyerekek is extra későn feküdtek le a táborzáró buli miatt,és mi is kb 24 órás alvásminusszal zártuk a tábort, vasárnap itthon fél7kor már ágyban voltak, és mi is 8 kor lefeküdtünk, mint a kisbabák...Ritus is csak 2x kelt, így egész sokat faragtunk a "mínuszokból".

Mai reggeli:   :-)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése