Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. március 12., hétfő

Az éjszaka maga volt a katasztrófa. Szegény kis csibe óránként kelt, tele volt az orra, köhögött. Orrot szívtunk, majd próbáltunk visszaaludni jó hűvösben. Egyszer hányt is a hátracsorgó trutymák miatt.Nagyon féltünk hogy átvált kruppos köhögésbe.
Szerencsére nem kellett sehova menni vele délelőtt,(6 kor kelt) így 10 körül ment újra aludni. Sokkal jobban volt már, nyugodtan aludt. Most délutánra már olyan jól van, hogy el sem vittem orvoshoz. Persze még köhög, de messze nem annyit mint tegnap ( most Gréti fájlalja a fejét..:-(  )
2 napja adom neki a "csodavitamint" (Kyani) amit méreg drágán vettem, de nem ez az első alkalom, hogy tényleg gyorsan kihozza a gyereket a betegségből. Lehet hogy tényleg hatékony!?!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése