Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. április 24., vasárnap

Húsvét

Először is Áldott Húsvétot kívánunk mindenkinek!!!!
Nagyon érdekes, és felemelő volt idén nekem a húsvét. Nem csak magától a húsvét mondanivalójától, hanem attól is, hogy összevetettem, hogyan is éltük meg a tavalyi húsvétot, milyen lelki állapotban voltunk akkor, és hogy vagyunk most. Minden egyes pillanatban, amikor ránézek Ritusra, vagy magamhoz ölelem, arra gondolok, hogy tavaly húsvétkor, vagy tavaly ilyenkor mit is éltünk át. Mit is jósoltak az orvosok, hogyan is próbáltunk a legrosszabbakra felkészülni.
És ezzel szemben milyen csodálatos dolgot művelt velünk, vele a Hatalmas!!! Nagyon jó velünk az Úr!!!

Szegény Ritus a húsvéti előkészületekben eléggé el volt hanyagolva. Szabad lábra már nem lehet engedni, mert mindent benyom a szájába, így járóka, fekvőhinta, ülőhinta, teraszon utazóágy között ingázott. Néha szerencsére a lányokra is rá lehetett bízni, akkor ralizhatott. Itt éppen vígan nyargalásszák keresztbe és kasul az egész lakást  négykézláb...Három a kislány:

Ritusnak megint egyszerre vagy 3 foga jön, ehhez mérten a popsija megint katasztrofális. Kis popsi szellőztetés..Nagyon tetszett neki, hogy végre nem aszaljuk a fenekét:


Nagyon fárasztó volt szegény kislánynak ez a 2 nap. Ma estére, mire haza értünk kicsit ki volt ütve:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése