Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. december 9., péntek

Leült a hűtővel szemben és reklamálta a tudidi-jét.
Sajnos a felvétellel lekéstem róla. Itt már csak az "ajto",oppá.,leesett" és a "kikopog" hallatszik. Majd a Beni "nagyon éhes vagyok" mondatára elnyargal az etetőszéke felé!!!



Ezt már lehet úgy nevezni, hogy RITA JÁR?????

3 megjegyzés:

  1. A szőr is felállt a hátamon. Ezt már egyértelműen lehet úgy nevezni, hogy RITA JÁR!!!!! Hetek óta minden nap benéztem ezért a videóért. Tudtam, hogy közel van! Tudtam, hogy karácsonyra meglesz!!! :D :D :D Veletek örülünk, tudjuk, milyen érzés! :D És továbbra is azt mondom, hogy Rita sokkal ügyesebb! Sokkal biztonságosabb a mozgása! És a beszéde, és egyáltalán... SZUPER KICSI LÁNY SZUPER CSALÁDDAL!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. KÖSZÖNJÜK....:-) Hihetetlen, és hátborzongató, hogy erről a kislányról mondták, hogy magatehetetlen lesz, és akartak rábeszélni minket,hogy vetessük el!!!

    VálaszTörlés
  3. Megkönnyeztem...gratulálok, Kicsilány!!!!És a szüleidnek is!!

    VálaszTörlés