Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. december 22., csütörtök

Meghallgattuk a műsort. Jó sok vágómunka lehetett vele.. :-)
Nagyon cukik voltak a gyerekek. Mi nem hallottuk, hogy mit mondtak miközben felvették a műsort, meglepetés volt nekünk is.  Főleg a Beni volt nagyon vicces.:-) "pogácsát vagy a Rita babát szereted?- A pogácsát"  :-)
Reméltem hogy be tudom ide linkelni a műsort, de nagyon bénán tették fel az archívumba. Részek kimaradtak belőle. :-( Remélem sikerül megszereznem rendesen az egészet.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Rita baba családja!
    Hallottam a műsort, teljesen véletlenül, nagyon meghatódtam rajta! A mi negyedik gyerekünk a 25. terhességi hétre született, 2,5 hónapos jelenleg is lélegeztető gépen küzd az életéért. Annyira szeretném hinni, hogy ennek is célja van! Hogyan tudtátok a ti gyerekeiteknek azt mondani, hogy lehet, hogy angyalka lesz a testvérük? (én ezt a lehetőséget fel sem mertem vetni nekik) Hogyan bírtátok ki a bizonytalanságot?
    Kicsinap

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kicsinap!

    Megdöbbenve olvastam soraidat! Nagyon sok erőt, hitet, reményt kívánok. El sem tudom képzelni, mennyire nehéz lehet nektek ez az időszak.
    Nekünk kicsit más volt a helyzetünk. Nem sokkal azután, hogy a gyerekeknek elmondtuk, hogy kistestvérük lesz, tudtuk meg, hogy nem lesz egészséges. Annyira biztosra mondták az orvosok, hogy vagy a pocakban, vagy pár órásan meg fog halni, hogy fel sem merült bennünk az, hogy életben marad. Arra próbáltuk őket felkészíteni, hogy a testvérük halálát könnyebben fogadják. (De rossz ezt így leírni)
    Kérlek írj privátba, nagyon érdekelne, hogy hogy van a babátok.

    Még egyszer kívánunk nagyon sok erőt.A remény hal meg utoljára!!

    VálaszTörlés