Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. április 1., vasárnap

A kipurcant nyári gumijainkból készült ülőkék:  

                                                           
 A kicsinek még kereke is van.:-)


Csütörtökön még így nézett ki Ritus arca. Mára már majdnem teljesen meggyógyult! Szerencsére gyorsan gyógyul a babaarc. Sokat gondolkoztam, mit is gondolhatnak rólam, mikor megyek 4 gyerekkel valahova, és a legkisebb gyerkőc arca így le van nyúzva..."A felelőtlen anyuka. Ennyit vállal,és még vigyázni sem tud rájuk..:"  :-)



 Óbudaváron voltunk szombaton a 2 nagylánnyal. Kicsik anyuéknál maradtak. Nem vállaltam be velük a 2x2 óra utat, és az ott tartózkodás alatti (jogos) nyűgösködéseiket. Míg mi lelkileg töltődtünk, lányok katicákat gyártottak, kecskét etettek, majd még a mise előtt volt idő egy kicsit kirándulni is. Olyan szép az újra éledő erdő!!!
A 2 kicsi eközben élvezte a nagyszülők, nagynénik kényeztetéseit, és Prézli arcnyalogatásait  :-)  (Köszönjük!!!)

Szeretem a tavaszt!!!

Lányok apró szépségek után kutatnak:

1 megjegyzés:

  1. Erről a posztodról egyik réges régi bejegyzésem jutott eszembe. :)
    A kedvedért elővettem egy kicsit. Itt találod:
    http://jocsontok.blogspot.com/2009/04/nincs-ki-mind-negy-kereke.html

    VálaszTörlés