Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. október 12., péntek

Apánk itt hagyott minket egy hétre, így most megpróbálok minden nap írni, hogy ő is tudja, mi minden JOÓÓÓ-ról marad le, míg Lengyelországban dolgozik.

Benivel palacsintát sütöttünk.



És a lelkes falatozó. Miután befejeztük a vacsorát, lefürödtünk, fogat mostunk....Kijelentette: Megyek palacsintát enni.




Ritus zenebölcsi tart :  :-)
Kicsit átköltve..Segíteni nem szabad neki, mert akkor visít, hogy EDEDŰŰŰŰŰŰŰŰL!!!


A legviccesebb az "elaludt az öreg CSŐ"



Délelőtt fejlesztésen voltunk a kicsikkel, nagyon ügyes volt mind a kettő. Beni is kezd szép lassan kupálódni.
Utána ezt-azt még el kellett intézni itthon, könyvtár előtt még rohangáltak fél órát az oszlopok között szlalomozva,






2 megjegyzés:

  1. Régóta olvasgatom a blogot. Sokat könnyeztem és csodálkoztam. Nagy a család akarata, a Kicsi Lányé is. Azt hiszem egyfajta csoda ezt megélni és nagy, nagy bátorság végigküzdeni, valamint leírni. De ami biztos, sokan tanulhatunk Tőletek, szeretetet, kitartást, a család összetartóerejének fontosságát. Sok boldogságot kívánok! És sok erőt az elkövetkezendő mindennapokra!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen.Az biztos hogy Ritus többek között azért tart itt, mert hihetetlen nagy akarata van.És ezt minden téren ki is mutatja.:-)

    VálaszTörlés