Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2012. október 8., hétfő


Tudom, tudom, nagyon elhanyagoltam a blog írást.... Most már nem tudok Ritusról minden nap valami újdonságot írni. Lassan át is kell írni a blog címet, mert nem tudok csak róla írni, annyi minden nem történik vele. "Már" csak a szokásos 2 éves kislányok életét éli...Hála Istennek. Teljesen úgy fejlődik, viselkedik, mit egy egészséges kislány. Akarata rendíthetetlen, simán leüvölti az összes testvérét, félrelöki őket, ha éppen azt látja hatásosnak célja elérésére.
Szerdán lett volna egy altatásos MR vizsgálata, amit elnapoltak, mert még nem gyógyult meg a köhögéséből. Kíváncsi vagyok én is, mi van a buksijában, de nagyon nem kívánom az MR-rel járó macerát. Lesz, amikor lesz. Ritus jól van, fejlődik, "működik"...És ez a lényeg.


Pár kép szeptemberről.

Mini cityben voltunk a nagyokkal, Ritust nem vittük, úgy sem mehetett volna be:


 Börtöntöltelék

Kis festők. Itt begyakorolják, itthon meg kifesthetik a nappalit
 Grétinek a virágkötés tetszett a legjobban


Beni pénztáros

 És hallgassuk meg a híreket is:


Vasárnap kimentünk a WAMP-ra egy kicsit körülnézni:

Csokinyalókázás





Unokatestvérek halandzsáznak:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése