Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. március 20., vasárnap

Damian Stayne

Megint elég eseménydús hétvégénk volt.
Szombaton délután tartottuk, nem túl nagyböjti módon, Grétike szülinapi buliját. Mit csináljunk, ha mindig nagyböjtben van a szülinapja szegény gyereknek?! 
Születésnapos Gyönyörűségem!!

Vasárnap elmentünk Damian Stayne  vezette gyógyító imaalkalomra. Nagyon érdekes volt, hogy hogyan kerültünk oda. Nagyon későn, pénteken szereztünk tudomást az eseményről, és mivel csak 1800-an férnek be a sportcsarnokba, előzetes jelentkezés volt szükséges. Gondoltuk, hogy ilyen későn jelentkezve már biztos nem jutunk be. Írtunk egy jelentkező emailt, és valóban visszajött az automatikus válasz, hogy teltház van. Belenyugodtunk, hogy velünk már meg is történt a csoda, Ritus gyönyörűen fejlődik. De másnap reggel mégis kaptunk egy pozitív visszajelzést, hogy mehetünk. Hogy hogyan történt, nem tudom, ezek szerint ott kellett lennünk.
Ritus nagyon jól bírta a délutánt, nagyon nyugodt, és mosolygós volt. Madzagmániás ! Fél órát játszott a sapkájának a kötőjével. Itt is azt szorongatja:

Itt már látszik a nemrég kibújt fogacskám!!!



Soha nem voltunk még ilyen nagyszabású gyógyító alkalmon...
FELEMELŐ VOLT!!!
Nagyon jó, hogy ott lehettünk!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése