Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. március 22., kedd

Egy fiatalember emlékére!

Nagyon elgondolkoztató volt az elmúlt pár nap. Hétfőn reggel kaptuk a hírt, hogy vasárnap meghalt egy fiatalember, akit ismertünk. Azon a gyógyító imaalkalmon, amin mi is ott voltunk. Láttuk milyen magasan volt az a Krisztus kép, amit próbált leszedni a rendezvény végén, és ahonnan lezuhant  . . 
Mikor hívott a húgom, hogy imádkozzunk azért a fiúért, és a családjáért, mert meghalt, azt hittem rosszul hallok. Láttuk őt, mikor mentünk a Sportcsarnok felé, ő is oda igyekezett. És aznap este már a Teremtőjénél volt. Egy ilyen alkalmon, amikor sok ember meggyógyult, ő meghalt...Nagyon megrendítette egész közösségünket a tragédia!!
Nem tudhatjuk sem a napot sem az órát!!!  Nyugodjék békében!!!


...



Ritával ma megint megkíséreltük az úszást. Remélem nem lesz megint beteg tőle. Kifejezetten tetszett neki a dolog!!Sajnos kép nem sikerült róla, majd jövő héten pótolom.

Ritus mai új tudománya:

Sajnos lejönni csak nagy puffanással sikerült neki, meg is ijedt rendesen tőle, így többször nem is kísérelte meg a műveletet.


Mikor mehetek már én is iskolába? Borzasztóan tetszik nekem ez a táska.
Adjátok nekem!! Kinga most úgy sem használja!!

Kinga egyébként 2 napja itthon van pillangó vírussal, (lepkehimlővel, Erythema infectiosum) eddig fogalmam sem volt róla, hogy mi ez, de Kinga osztályában már vagy 5-en kapták el. Azon kívül, hogy tiszta piros folt az egész gyerek, semmi egyéb tünete nincs. Állítólag ilyenkor már nem fertőz, csak elég durván néz ki szegénykém. Várunk, míg egy kicsit halványodnak a foltok, akkor majd újra mehet suliba. Bár nem hiszem, hogy nagyon le  fog maradni, 24 gyerekből 10 hiányzik....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése