Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. március 17., csütörtök


Ritus mostanság punkban hordja a haját.: 
Egyre ügyesebb vagyok a tornán is.


Zenebölcsin is nagyon aktív Ritus, már össze- vissza kiskutyázik a teremben. Ha lehet kiszökik a kezem közül, és ellófrál. Kicsit ismerkedett a gitárral, és a furulyával.  :-)



Itthon is egyre jobban oda kell figyelni rá.1-2 hete még nem nagyon mászott le a szőnyegről, most meg már mindenhova elmászik.(Hála Istennek!!!) Bekukucskál a fürdőszobába, a szobákat is feltérképezi. Igazi kis felfedező. Annyira örülök, hogy ilyen ügyes kislányom van!!!!

Gréti és Beni "kölcsönkérte" a fényképezőmet, és egész délután fényképeztek. Most már van képünk a csillárunkról, a szőnyegről, az üres járókáról, és a járólapról is.  :-)  De csináltak azért egy-két jó képet is. Íme:



 Nagyon gáz a haja. Olyan, mintha le lenne oldalt borotválva :   :-)
 A punk-baby répát eszik!!

Itt meg almát:  :-)   (Háttérben egy gyerek szomjan akar halni!!!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése