Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. február 20., vasárnap

A hétvégét nem nevezném eseménytelennek. Szombaton tropikárium, farsang, vasárnap Egyetemi, mamaebéd, és vendégség...Kell a gyereknek a sok élmény...De azért ez egy kicsit sok volt:-)

A Tropikárium még a Ritusnak is tetszett. Nagy érdeklődéssel nézegette a színes halacskákat, próbálta "megfogni" az üveghez közel úszókat. Nagyon cuki volt.


Vagy 5 percig próbálta Ritus "megfogni" a halat, aki előtte úszkált fel-le, pont a keze magasságában ment neki mindig az üvegnek. Nagyon aranyos volt, ahogy próbálta volna megfogni, de csak az  üveget érte.






ki az eredeti???


Egy új játékot tanított az apja pár napja Ritusnak. Riti mellé állt négykézláb, és elkezdett hintázni, miközben "sihuhuhu...sihuhuhu".  És Ritus szépen négykézláb állt, és ő is elkezdett hintázni. Pár napja játszunk így vele, és ma már úgy is megcsinálta, hogy nem kellett mellé állni négykézláb, hanem csak annyit mondtunk: Ritus  sihuhuhu...és négykézlábra állt, és hintázott. Elég sokszor megcsinálta ahhoz, hogy ki merem mondani, tudatosan csinálja....A kis agyatlan babám...:-)


A farsangon Ritus is virág volt..

Kis napraforgó...






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése