Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. február 16., szerda

Ritus sajnos teljesen leszokott a szopiról. Eltol magától, sőt visít, és kifeszít, ha próbálkozom. Feladtam.
Már azt is csodának éltem meg, hogy majdnem 2 hónapi kórházi tartózkodás után, miután csak cumisból kapott enni, rászokott a szopira.
Végül is azért jó pár hónapot csak anya tejet kapott.
Grétike szokott le ilyen gyorsan a szopiról. Pedig vele nem volt semmi baj, egyszerűen csak soha nem szeretett szopizni. Nagyon sok hasonlóság van a két kiscsaj között. Először is nagyon hasonlítanak egymásra, mind a ketten szopizzák az ujjukat (a többiek nem!!) , a szopi sem ízlett egyiknek sem. És a válogatásról ne is beszéljünk!!

Ki kicsoda????Helyes megfejtők között jutalmat sorsolunk ki!  :-)


Kicsit kaotikus napunk volt ma, semmi nem úgy sült el, mint ahogy terveztem. Lett volna egy kis dolgom délelőtt, ezért Ritus pár órára "megőrzésre" leadtam egy kedves ismerősömnek, (Köszönöm R. :-)  ) de végül is az elfoglaltságom elmaradt, így csak fél órát volt nélkülem a kisasszony. Jól el volt nélkülem is!!Sztár a lufi volt.Egész délután rohangáltunk, estére nagyon kimerült a kiscsaj. Simán bealudt a hintában.Szegény babámnak jön a foga. 2 napja nem eszik semmit, és olyan a feneke...inkább nem részletezem. Én már mindennel próbálkoztam, de semmi nem hat...:-(

7 megjegyzés:

 1. Már csak az én kiskori fényképeim hiányoznak a sorból... Azt senki sem találná ki, melyik vagyok én és melyik Gréti :)

  VálaszTörlés
 2. Sudokrem-et próbáltál már popsijára kenni? Nekünk az nagyon jött be, pár óra alatt elmúlt a páviánpopsi:)

  VálaszTörlés
 3. sudocrem, bepanthen, neogranormon... ,minden volt már...

  VálaszTörlés
 4. A harmadik kép akár az Anna is lehetne. Orsi

  VálaszTörlés
 5. Szia!

  A shea vajat próbáljátok ki a popsira (is ) nagyon jó! (de csak a 100% tiszta a jó) én ezt ajánlom:
  http://bionom.hu/biobolt/kozmetikumok/testapolas/testvajak/shea-vaj-konzol-sheavaja.html

  Antal Valiéknál csakis tiszta termékek kaphatók!

  VálaszTörlés
 6. Kedves Andrea!

  Köszönöm az ötletet, van itthon szerencsére shea vaj, már pár hónapja használjuk másra ,de most kipróbálom Rituson is. Köszönöm még egyszer az ötletet.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szívesen,remélem hamar használ majd!

  VálaszTörlés