Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. február 6., vasárnap

Szombaton Ritus szépen gyakorolgatta a tudományait. A négykézlába még nem tökéletes, kicsit még szét nyomja a lábait, de egyre ügyesebb. Délelőtt kicsit kimentünk az erdőbe sétálni, jó volt  friss levegőt szívni.
Fincsi ez a kesztyű!!!



Apa hóembert épít!!  :-)

Most hogy Ritus ilyen jól van, ilyen szépen fejlődik, jutottam el végre oda, hogy bátrabban megengedem a nagyoknak is, hogy Ritussal foglalkozzanak. Annyira puha volt a feje picinek (még most is van egy húsz forintos nagyságú hátsó kutacsa is) hogy nem mertük odaadni nekik Ritust. Most Kingi nagyon büszke, hogy "tornáztathatja". Ügyesen foglalkozik, játszik vele.


Komoly vita volt, hogy mit is énekeljünk, miközben tologattuk Rita babát  :-)

Ritus befejezte az "edzését", gördeszka szabad préda...legalább Beni is erősödik egy kicsit.


Ritus ma végre megkapta a rácsos ágyát. Kicsit sokáig volt bölcsőben, de abban is még vígan elfért. Ezt az ágyat viszont nagyon élvezi. Össze-vissza forog benne, kezét felteszi egészen a rács tetejére. Úgy néz ki, pár napon belül rakhatjuk lejjebb az ágyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése