Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. március 18., péntek

plusz 2 fogacska


Egyszerre jött ki 2 fogacskája! Át is aludta az éjszakát!! Reméljük megtartja jó szokását!

Beni néha megelégeli Ritus pakolászását, és egyszerűen arrébb húzza!!!Ritus egész jól tűri!! (Ez a kép Grétike tegnapi gyűjteményének egy gyöngyszeme! :-)  )


Megpróbálok ide felmászni!!!


Végre megjött a Korai Fejlesztőből a vizsgálat eredménye. Február 3-án voltunk ott. Jobb később mint soha. :-)
Rövid részlet belőle: Az elvégzett komlex orvosi, gyógypedagógiai és mozgás kontroll vizsgálat tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy Rita egy rendkívül kedves, kiegyensúlyozott kisbaba, akinek az eltelt időszakban fejlődésmenete megnyugtatóan alakult. Pszichomotoros fejlettsége, melyet a SEED Fejlődési Skálával mértünk, jelen vizsgálat alkalmával a fejlődés valamennyi területén korrigált életkorának megfelelő volt, közelítette az életkorában elvárható szintet (átlag 8-9 hó)

:-)   :-)   :-)




2 megjegyzés:

  1. Ha nem haragszol, elkezdtelek olvasni. Csak gratulálni tudok Rita baba fejlődéséhez, és a +2 fogacskához is!:-)Csak így tovább!!! Ügyesek vagytok!
    Üdv.:Anikó

    VálaszTörlés