Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. március 12., szombat

Rita szerencsére kicsit elkezdett javulni. Tegnap este mama és papa vigyázott a gyerekekre.(köszönjük!!!  :-)  )Reméltem hogy nyugalmas lesz nekik a gyerekvigyázás. Ritus eddig kb 11-ig, éjfélig aludt, onnan kezdte csak a balhéit. Hát tegnap nem így történt. Ahogy elmentünk, felébredt, nyűglődött, és lehetetlenség volt visszaaltatni. Fél 12 körül értünk haza, Ritus éppen az étkező asztalon hasalt, és szórakoztatta a nagyszülőket. Teljesen fel volt  pörögve. Letettük a szőnyegre, elkezdett hálózsákban nyargalászni. Néha megállt egy kicsit köhögni, majd ment tovább. Olyan volt, mint egy elemes kutyuska, amiket az aluljárókban lehet kapni...Megy-megy, majd megáll ugatni, majd megy tovább. Nyomtam bele egy kis légzés könnyítő kúpot, majd szerencsére egész gyorsan elaludt. Csak egyszer ébredt éjszaka, majd hajnalban.
Kedve is szerencsére sokkal jobb volt, mint az elmúlt napokban  és nem volt olyan bágyadt sem.

Először kipakolom az egész legós dobozt,




Majd birtokba veszem az összeset!!!Egyszerűen ráhasalok.



Ritus énekel:  :-)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Enikő!

    Csodák tényleg vannak. Sajnos, illetve Istennek hála a saját példánkból tudom. 4 éve járunk mi is hasonló cipőben, eddig úgy tűnik, sikerrel. Olyan okos szeme van Ritának, hogy nem lehet baj.

    VálaszTörlés
  2. Kedves hkatinka!


    Tudnál írni magatokról egy kicsit bővebben privátba? Nagyon érdekelne.

    köszönöm: Enikő

    VálaszTörlés