Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. február 13., vasárnap

A hétvége kicsit sűrű volt, nem sokat voltunk itthon, nem sokat voltunk Ritussal. Szombaton egyik mama, vasárnap másik mama pesztrálta a törpit, míg mi a többivel ilyen-olyan programokon vettünk részt.
Ma a Csodák palotájában voltunk a gyerekekkel, nem mertük elvinni Ritust, nem tudjuk van-e ott akkora mágneses  tér, ami elállíthatja a shuntjét. Lehet hogy fölöslegesen parázunk, de még kezdő shuntös szülők vagyunk. (A villám generálásnál be is mondták, hogy a pacemaker-esek menjenek ki az elektromágneses tér miatt. Ez talán ránk is hatással lehetett volna)
Grétike zongorázik

Te jó ég!!! Összement a családom!!!

Tépőzáras Kingi!!!



Este Kingus kicsit meghintáztatta Ritust. Elég béna a videó, de nagyon cukin kacarászik a kisasszony.


A fürdést még nem igazán szerette meg Ritus, az "ülőkében" nem szeret lenni, ha háton tartom, ott sem érzi magát biztonságban,de kicsi vízben hason egész jól elvan. 


Hordó hasú kisbéka

Kis ebihal


Ritu fürdés után nagyon szeret a nagyágyon kicsit ficánkolni. Körbekúszik, forgolódik, négykézláb hintázik, (amiből néha még felborul) Néha megrágcsálja a lábujjait (ebben az esetben a pizsamáját)








2 megjegyzés:

  1. Milyen rég voltunk a Csodák Palotájában! :) Valamikor ősszel utoljára. Akkor még nem is volt ez a klassz zongora! :)
    A húgom kisfiának is shuntje van, ők bátran viszik mindenfelé, semmi sem látszik Gergőn. :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Virág!

    Tudnál az unokaöcsédről egy kicsit bővebben írni privátban, hogy vele mi volt a baj? Neki is mágneses shunt-je van? Mennyi idős?

    Köszönöm
    Enikő

    VálaszTörlés