Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. február 8., kedd

Múlt csütörtökön, mikor a Koraiban voltunk, az egyik feladat az volt, hogy Ritus húzza le fejéről a ráhelyezett kendőt. A kicsi lány vígan elvolt a fejére tett kendő alatt, csak 3. próbálkozásra nyúlt nagy nehezen oda, és húzta le kicsit sután a buksijáról a kendőt.


Azóta ezt is megtanulta. Sebesen letépi a fejéről a kendőt, és teli szájjal vigyorog. ( közben lefutotta a maratont is :-) )



Annyira szeretem, amikor így örül az életnek!!Ők még tiszta szívből, álarcok, és mázak nélkül tudnak örülni. Szívmelengető, amikor kacagnak, és látszik rajtuk, hogy élveznek minden velünk töltött játékos percet. Nagyon ki kell használni ezeket az időket!!!
Kinga volt tegnap aranyos. Nagy büszkén meséltem Apának, hogy sikerült Ritus videóját feltennem a blogra. Mutattam a Kingának is. Erre Kingi megkérdezi: "Én azért nem vagyok rajta, mert nem állok négykézláb???
???   :-)  

1 megjegyzés: