Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. február 2., szerda

ÉLJEN!!!

Ritus megint tarolt!!! Nagyon ügyes volt a kontrollon. Annak ellenére hogy nem volt elemében, nyűgös volt, nagyjából megmutatta mit is tud. A gyógytornász azt mondta, hogy már ki meri mondani, hogy ha eddig ilyen ügyesen fejlődött Ritus, és még mindig nincs lemaradva a korától, akkor lehet hogy nem lesz vele semmi gond....  Ha már egy szakember is ezt mondja!!!! Madarat lehet velem fogatni!!!! Hála érte az Úrnak!
Újabb ötleteket kaptam a tornáztatáshoz. Már ültetve is meg lehet próbálni hintáztatni, ha szépen fogja a kötelet, és azzal tartja magát. Nagyon ügyesen csinálja. Szépen tartja a hátát. (Lassan kiszorítanak minket a fejlesztő eszközök a lakásból.)
Veszettül fogódzkodik, és koncentrál!!

Benedek egyre vackabbul van. Ma már elvittem orvoshoz. Torok gyuszi!! Antibiotikum!! Percenként tüsszent, beterítve mindent az orra tartalmával.  Éljen a higiénia!!! Sajnos túl korán elkiabáltam a betegséghez való viszonylag nyugodt hozzáállását. Ez már a múlté!!! Hiszti, nyűgösség, nem akarok aludni, nem akarok enni... Szegénykém!!!


Benedek gyógyul!!



1 megjegyzés:

  1. Kedves Enikő!

    Nagyon örülök ennek a fantasztikus hírnek!
    Nem semmi ez a kiscsaj!Életerős, energikus,csupa mosoly kislány!
    A végén még lekörözi a vele egykorúakat, sőt szerintem sok mindenben már meg is tette!
    Kitartást az éjszakázásokhoz és jobbulást Beninek!

    Sok puszi:Eszti

    VálaszTörlés