Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. január 19., szerda

Évforduló2

Ma egy éve annak, hogy a Bajcsyban megerősítették az első ultrahangon látottakat. "Bal agykamra 17,  a jobb kamra 15 mm tágasságú. A kisagynak megfelelően 18x8 mm-es cystikus képlet látható" .Igen nagy valószínűséggel súlyosan károsodott, megszületése esetén fizikálisan, és mentálisan beteg újszülött születése várható." Dr. F.M. , aki a vizsgálatot  csinálta, "nem minősítette a döntésünket", mikor kijelentettük, hogy nem szeretnénk megöletni a babánkat.  Teljesen bolondnak nézett minket, hogy ilyen beteg babát megtartunk. Gondoljunk a 3 egészségesre, tönkre tesszük az életüket...stb...
Most 1 év távlatából, hát hogy is mondjam, lehet hogy tévedett.  :)  Szeretném neki megmutatni Ritust, hogy ezt a babát akarta elpusztítani. Még csak pár hónapja él, és már mennyi emberre volt hatással!!!!

Akkor egy kicsit a mai napról. Kezdjük az éjszakával. Háááááááááááááááááátttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!
Nem sok alvás jutott. Ritus belázasodott, hányt, és óránként kellett pelust cserélni. Nagyon vackul volt. Reggel elvittem doktor bácsihoz, hogy nehogy kórházban kössünk ki, mint az év elején. Egyenlőre nem látott semmit,vagy a hányós vírus, vagy a foga.. Szerencsére azóta nem hányt, láza sem volt, de gyengus, nyűgös.
Nem szeretem ezeket a beteges napokat, mert ilyenkor elmaradnak a fejlesztések!!!Remélem hamar meggyógyul!!
Gréti szerencsére nem lett beteg, éjszaka nyugodtan aludt. Beni ellenben elég nyűgös volt ma, nyomtam bele a vitamint ezerrel. Lehet hogy ez az éjszaka róla fog szólni?..:)

ADJON ISTEN JÓ ÉJSZAKÁT!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése