Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. január 31., hétfő

Remélem most már lassan végére ér a betegség lánc, és nem fertőződik vissza senki. Mára Beni lett lázas, szerencsére ő a "jó beteg" kategória. A lányokkal ellentétben, akik nyűglődnek, ha betegek, ő ALSZIK!!!Egész nap.

Ritus "edzéstára" új elemmel bővült. Ma gördeszkáztunk. És nagyon tetszett neki:
Alvás helyett vetkőzött a kisasszony:


Kezd a négykézlábazással kísérletezni, és nem esik már mindig le a feje... Kúszás közben néha ilyeneket csinál. 
A tegnapi bejegyzésben írtam Annusról, és az 1 évvel ezelőtti szomorúságomról. Azt hittem, nem fognak tudni együtt játszani... Találtam egy régebbi képet, Annus itt már érdeklődik...:)
Még jó hogy van egy lyuk a járókán....A kicsik játszanak..Találós kérdés: Ki az kettőjük közül, aki nem olyan lelkes az együtt játszás ötlete miatt???2 megjegyzés:

 1. Kedves Enikő!

  Fantasztikusan édes Ritus a képeken!!! Olyan jó, hogy csinálod ezt a blogot; a napi feltöltődésem része.Annyira klassz szinte naponta "hallani" Rólatok! Adjon a Jóisten továbbra is sok erőt a mindennapjaitokhoz!
  Szeretettel:Bönöczk Andi

  VálaszTörlés
 2. Kedves Andi!
  Köszönjük!!!
  Enikő

  VálaszTörlés