Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. január 26., szerda

Kúszás2Tegnap esti tornánál Ritus szabályosan kúszott. Még csak 2-3 "karcsapást", de kezd egész jól belejönni. A jegygyűrűmet adtam neki csaliul, és teljesen bezsongott tőle. Irtóra igyekezett. Nagyon tetszik, hogy lehet motiválni. Érdeklődik, és fent lehet tartani a figyelmét.  A forgása is sokkal ügyesebb. 5 hónaposan megfordult hátról hasra, egy ideig csinálta, aztán mintha elfelejtette volna. Megállt a tudománya. Most megint elkezdett forogni.

A négykézlábazása még "gyakorlásra" szorul.  :)  De ezt már egyedül csinálta. Már csak a busa fejét kell felemelnie.


Elfáradtam, letottyantam  :)


Este így aludt el a hintában.A családban egyébként tombol a betegség. Kinga 3. napja lázas  (még jó, hogy be van fizetve edzőtáborba, és szombaton versenye lesz..), ma Grétike jött haza úgy az oviból, hogy fáj a füle. Estére be is lázasodott. Már csak a  Beni van hátra...(Remélem Ritus már túl van rajta) Megint nyugodt éjszakának nézünk elébe :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése