Ez a blog negyedik gyermekünk, Rita fejlődését hivatott követni, aki súlyos agyi fejlődési rendellenességgel jött a világra. Corpus callosum hiány, agykamra tágulatok, fejletlen kisagy, és egy óriási ciszta, ami gátolta az agy fejlődését. Dandy Walker malformáció. Azért határoztam el, hogy a feljegyzéseket közzéteszem, hogy mindenki lássa, hogy
CSODÁK
még vannak

2011. január 20., csütörtök

Végre egy szabad délután

Ritus éjjel megint nem aludt túl sokat, ennek köszönhetően mi sem  :) Reggel átvittem Kispestre, Ancsa vigyázott rá, míg én zenebölcsit tartottam.(Köszi Ancsa  :)  ) Csinált róla egy-két sztárfotót   :)

Szépszemű!!!
Ahogy levesszük róla a pelust, derékszögbe vágja a lábát..Lábujjait mozgatja, azt nézegeti.



Beni végre élvezte, hogy csak ő van velem a zenebölcsiben .Ritus egész nap nyűgös volt, mindent tömött a szájába,és csak rág..rág...rág...rág..Akár egy kis hörcsög.
Csúcsfej zongorázik!!!!
Délután felszedtem szép sorjába a gyerekeket, és irány haza. Végre volt egy szabad délutánunk. (Gréti szülői értekezletére nem sikerült eljutnom) Apa is itthon volt, és játszhattunk a gyerekekkel. Nagyon élvezik ezeket a délutánokat. Annak ellenére, hogy Ritus nem volt ma topon, nagyon érdekelte az a sok minden, ami körülötte zajlott. A nagyok tornáztak, építettek, autó versenyeztek, kő-papír-olló...és persze őrjöngés...
Kiscsirke kipróbálta a zongorát  :)   Nagyon lekötötte. Már egészet szépen tartja magát ülésben.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Enikő!

    Én is Rita vagyok, és ez egy nagyon szép név... Nem tudom hogy véletlen-e a névválasztás, de bizonyára tudod hogy Szent Rita a lehetetlenségek szentje! :-)
    Ahogy olvastam a blogot, nagyon meghatódtam... Hihetetlen erőtök van, és feladatotok is hozzá. (Ahogy Szent Rita mondja: "Erőt kértem az Úrtól, és Ő nehézségeket adott, melyeken megedződtem")
    Imáimba foglallak titeket, gondolok rátok, és különösen is a kis Ritára! :-)
    Jóisten jó!!

    Rita (egy kicsit nagyobb)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Rita!

    Köszönjük hogy imádkozol kicsi lányunkért. A névválasztás nem volt véletlen, mikor megtudtuk, hogy beteg, és hogy kislány, rögtön a Rita nevet adtuk neki már a pocakban. Nagyon érezzük ennek a nagy hatalmú szentnek a közbenjárást. Isten valóban jó, és a tenyerén hordoz minket.

    VálaszTörlés